Mod att leda - med Loa Lava

GÅVAN INUTI GÅVAN

Sep 22, 2021

För två år sen klev jag in i ett konferensrum i Texas för att under en intensiv vecka bli utbildad av Dr Brené Brown och bli certifierad Dare to Lead™ facilitator. 

Tillsammans med andra ledarskapsutvecklare, coacher och universitetslärare från alla världens hörn blev jag invigd i metoder och arbetssätt för att lära ut färdigheterna som bygger modigt ledarskap. Vårt uppdrag blev att föra ut forskningen till ledare, grupper och organisationer.

Det var en gåva att få jobba så nära Brené Brown. Att få ösa ur hennes outtömliga källa av kunskap, klarsynthet och mod. Insikterna forsade över mig – det blev många Aha-Moments den veckan ;-)

Men den största gåvan såg jag först senare. Det nätverk som byggdes i Texas har under två år utvecklats till en helhjärtad community som gett mig mer än jag någonsin kunnat ana.

I olika tidszoner – över Zoom – har vi skrattat, gråtit och andats tillsammans. Generöst har vi delat metoder, idéer och upplägg med varandra. Jag har lärt mig oändligt mycket och känner djup tacksamhet för denna stödtrupp.

För helt ärligt… det kan vara tufft och stökigt att vara modig. Då är det skönt att ha människor runt dig som hjälper dig upp när du faller. Som stöttar när du misslyckas. Modigt ledarskap är ständig träning – och inte något vi föds med eller får genom en fin titel.

Vill du träna mod med mig och en egen stödtrupp av modiga ledare?

Snart öppnar dörrarna till nästa Mod att leda – Dare to Lead™ program. Signa upp dig på VIP-listan så får du veta först av alla!

Vem vet, kanske kommer det finnas en gåva till dig inuti den gåvan...

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!