Modigt ledarskap

RUSTNINGEN

Oct 14, 2021

Vilken ”rustning” plockar du fram när det blir obekvämt? 

Rustningen är det som står i vägen för att vi kliver fram och är modiga. Det kan vara tankar, känslor och beteenden som vi använder för att skydda oss själva när vi inte är villiga att kliva in i sårbarheten. Det är alltså inte rädslan som står i vägen för modigt ledarskap, utan istället vårt sätt att skydda oss mot sårbarheten. 

 

På FredagsMod förra veckan nämnde många av er skratt och humor som en go-to-rustning. Attityden att alltid veta bäst och intellektualisera, var en annan. Hålla uppe fasaden, ha kontroll och se till att allt är ”perfekt” var också några ”favoriter”, liksom att förminska eller förlöjliga sig själv. Några nämnde att de gömmer sig bakom sina titlar och positioner –  och så hade vi också ”förnekarna” och de som tar sin tillflykt i instagram, godisgömman eller ännu mera arbete. 

 

Vill du kliva fram och bli sedd? Vara dig själv fullt ut – utan att tänka så mycket på vad andra kan tycka och tänka?

 

Modiga hälsningar

Loa

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!