Modigt ledarskap

Fira modet idag!

Sep 23, 2022

Happy Bravery Day 🌟💫✨

Idag är det tre år sen jag blev certifierad Dare to Lead™ facilitator efter en intensiv utbildning med Dr Brené Brown i Texas!

Sen dess har jag varit en del av ett globalt team av facilitatorer som tar Brené Browns forskning in i organisationer och företag. Vi hjälper ledare att utveckla modigt ledarskap, vi faciliterar organisationsutveckling och stöttar grupper i teamutveckling.

Det var en ynnest att få jobba med Brené Brown. Att få ösa ur hennes outtömliga källa av kunskap, klarsynthet och mod.

Men det jag firar idag är nätverket som byggdes i Texas – efter tre år har vi utvecklats till en helhjärtad community 🌟💫✨

I olika tidszoner – över Zoom – har vi skrattat, slitit och skapat tillsammans. Generöst har vi delat metoder, idéer och upplägg med varandra. Vi modiga facilitatorer, ledarutvecklare, coacher och universitetslärare från alla världens hörn!

Jag känner djup tacksamhet för denna stödtrupp, som hjälpt mig utvecklas som facilitator och som jag lärt mig så mycket av 🙏🏽

Vill du träna modigt ledarskap med mig och bygga en egen stödtrupp av modiga ledare?

🌋 Varmt välkommen att höra av dig om du vill ha hjälp med att utveckla ditt team eller organisation.

🌋 Hör också gärna av dig om du är nyfiken på att utveckla ditt eget modiga ledarskap. Två gånger om året kör vi ledarutvecklingsprogrammet Dare to Lead™ – Mod att leda i öppen form. 

 

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!