Modigt ledarskap

BOKA FÖRELÄSNING

Tel: 070 - 589 29 39
E-post: [email protected]  

Skriv ett meddelande!
Loa Lava, katalysator för modigt ledarskap.

FÖRELÄSARE I
MODIGT LEDARSKAP

Loa Lava Brynjulfsdottir är en av Sveriges främsta och mest anlitade föreläsare inom modigt ledarskap.

Med en unik kombination av värme, humor och djup kunskap, fångar Loa sin publik och väcker ett genuint engagemang för förändring. Som ledande expert inom modigt ledarskap, ger hon deltagarna värdefulla insikter om deras eget ledarskap och verktyg för att bygga modiga, innovativa företagskulturer.

Det finns goda skäl till att Loa är en så uppskattad föreläsare med så fina referenser från sina samarbetspartners. Varje föreläsning skräddarsys utifrån målgruppens behov, utmaningar och mål – och blir därmed unik!

Målet är alltid att säkerställa en så givande och träffsäker föreläsning som möjligt. Därför följer Loa en tydlig uppdragsprocess, där hon – i möten med kunden – noga sätter sig in i målgruppens situation och organisationens övergripande mål. Genom den nära dialogen med kunden, tar Loa fram relevanta verktyg som deltagarna direkt kan tillämpa i sin arbetsvardag. 

Boka Loa till er kommande konferens, utvecklingsdag eller kick-off! Med henne kan ni vara trygga i vetskapen om att resultatet blir det bästa möjliga!

 

Loas föreläsningar kännetecknas av:

  • Engagemang och varm publiknärvaro, kompletterat med interaktiva inslag som involverar deltagarna. 
  • En lättsam ton och humor, vilket gör det enklare för publiken att ta till sig forskning och fakta.
  • Inspiration varvat med konkreta verktyg och praktiska exempel, vilket gör att åhörarna lätt kan omsätta insikterna till handling. 
  • Skräddarsydd anpassning till målgruppens behov och utmaningar.