Modigt ledarskap

MOD ATT LEDA

Är du redo att kliva fram som den modiga ledare du är?
 

Är du ledare, chef, facilitator eller organisationsutvecklare? Jobbar du med HR, ledarskap, lärande & utveckling? Du kanske coachar andra eller stöttar ledare i förändringsprocesser? 

Vill du ha nya metoder i din modiga verktygslåda? Och träning i färdigheterna som bygger modigt ledarskap? 

MOD ATT LEDA är ett ledarutvecklingsprogram
byggt på Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap. Efter avslutat program blir du Dare to Lead trained. 

Anmäl dig här!

Skulle du vilja känna dig tryggare i ditt ledarskap?

Vill du kliva fram som den modiga ledare du är? Utan att vara rädd för vad andra ska tycka? Sätta tydliga gränser och leva utifrån dina värderingar? Längtar du efter att bli mera bekväm i att ta modiga samtal? Är du redo att gå från insikt till handling?

...då är Mod att leda programmet för dig!

Mod att leda – Dare to Lead™ kommer att ge dig många nya verktyg i din modiga verktygslåda och hårdträning i modkompetenserna – så att du direkt kan omsätta dem i ditt ledarskap och dina uppdrag. Vi fördjupar oss i de fyra färdigheterna i modigt ledarskap genom en interaktiv mix av föreläsningar, gruppdialoger, coachning, självreflektion och modträning som du får i hemläxa. 

Är du redo att starta resan mot ditt modigaste ledarskap?

 

Hör av dig till mig om du vill ta din ledningsgrupp, ditt team eller hela din organisation genom Dare to Lead™ – Mod att leda. Nästa öppna Dare to Lead™ hålls i Stockholm med start i november 2024. 

Ledarutvecklingsprogrammet bygger på Dr Brené Browns senaste forskning om att det krävs genuint modiga människor och organisationer för att utveckla ett arbetsklimat som skapar utveckling, kreativitet och effektivitet. 

Anmälan Mod att leda

Från insikt till utveckling!

Ledarutvecklingsprogrammet Mod att leda ger dig:

 • Många evidensbaserade verktyg för att bli modigare i ditt ledarskap.
 • Fördjupning och hårdträning i de fyra färdigheterna som bygger modigt ledarskap.
 • Stöd och coachning i att omsätta färdigheterna i ditt liv och ditt ledarskap.

Dessutom får du:

 • Ditt eget Daring Leadership Assessment som analyseras av Brené Brown Education and Research Group.
 • Certifieringen Dare to Lead™ Trained.
 • Boken Mod att leda av Brené Brown.
 • Arbetshäfte på svenska framtagit av Brené Brown med uppgifter kopplade till ämnet.
 • Nätverket Dare to Lead Alumnis som träffas på Zoom ett par gånger om året för modiga samtal.
 • Möjligheten att hålla workshops om Mod att leda internt i din organisation.

 

Såhär säger tidigare deltagare om Mod att leda –  Dare to Lead™ 

 

Now I own my own Arena      

Christophe Baert, ledare på IKEA, berättar om alla konkreta verktyg och strategier han fick på Dare to Lead – för att bättre kunna leda sig själv och andra. Christophe upplever större motivation hos sig själv efter utbildningen – och han har blivit mycket bättre på att ta de tuffa samtalen. 

Mod att leda har gjort mig tryggare som ledare

Carin Hallerström, generalsekreterare på Nordic Financial Unions berättar hur hon blivit både bättre på att leda sitt team och lugnare som person efter att ha gått Dare to Lead – Mod att leda.

 
 

Konkreta verktyg och metoder i ledarskapet

Karin Callin, Martin & Servera, berättar om självinsikterna hon fick under ledarutvecklingsprogrammet Dare to Lead – Mod att leda. Hon säger att utbildningen varit en investering för livet –  som förbättrat alla hennes relationer, både i yrkeslivet och privat.

På ett varmt, autentiskt och generöst sätt har Loa bjudit på sig själv och sina motgångar – samt visat hur vi på ett systematiskt sätt kan resa oss efter ett magplask. Hon har väglett oss i konsten att våga vara sårbara och välja mod framför bekvämlighet. På ett öppet och tillitsfullt sätt, har vi deltagare kunnat dela erfarenheter, synliggöra våra rädslor och prata om skam – sånt som annars hindrar en från att kliva fram, leva sina värderingar och visa mod. Detta utan att det känts svårt eller jobbigt, snarare roligt och skapat gemenskap – suveränt bra faciliterat!”

Lotte Edsbrand, chef för Filmarkivet, Svenska Filministutet

Mod att leda – Dare to Lead gav mig verktygen att utveckla mitt mod och min närvaro i mitt ledarskap. Den innehåller inspirerande lektioner och utmanande uppgifter. Loa är modig och generös och leder oss tryggt framåt när vi utforskar våra värderingar och när vi reflekterar över hur vi kan skapa tillit och våga vara sårbara.

För mig betyder kursen bland annat att jag vill vara mer tydlig med mina behov, jag kommer försöka visa mig öppen och sårbar och jag kommer också vara mer generös och ’snälltolka’ min omgivning.”

Karin Lindgren, Senior projektledare, B3 Consulting Group

Följ med oss på denna resa!

Jag är Loa Lava, katalysator för kurage, uppskattad utbildare och ledarskapsutvecklare. Jag är certifierad Dare to Lead™ Facilitator och utgår ifrån Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap när jag coachar grupper och individer.Dare to Lead™ hålls tillsammans med Add Insight

Anmäl intresse

Dr Brené Brown

Dr Brené Brown är doktor i socionomi och professor vid universitetet i Houston. Hon har tillbringat mer än tjugo år med att studera mod, sårbarhet, skam och empati. De senaste sju åren har hennes forskning fokuserat på vad som utgör ett modigt ledarskap.

 

 

 

Resultaten av hennes forskning visar att...

...mod är en sammansättning av fyra färdigheter som uppmuntrande nog går att lära sig, observera och mäta.

 • Förmågan att hantera ovisshet och förstå värdet av sårbarhet.
 • Översätta personliga och organisatoriska värderingar till handlingar och beteenden.
 • Förståelse för hur förtroende byggs och hur det omsätts i konkreta handlingar.
 • Förmågan att hantera dina motgångar och misslyckanden som ett lärande.

Vill du vara säker på att MOD ATT LEDA är ditt nästa steg? Boka ett möte med mig!

Välkommen att höra av dig till mig på mail eller telefon, så pratar vi! Du kan också boka ett (helt kostnadsfritt) möte med mig så kan vi tillsammans utforska dina nästa modiga steg!