Modigt ledarskap
Loa Lava, katalysator för modigt ledarskap.

KONTAKTA MIG

Tel: 070 - 589 29 39
E-post: [email protected]  

I en värld som ständigt förändras är modet att möta ovissheten nyckeln till framgång. Jag finns här för att stödja dig och din organisation i att hitta modet att driva innovativ utveckling i en osäker tid. 

Låt oss boka ett möte och utforska hur vi kan bygga modigt ledarskap och en djärv kultur i din organisation.

 

Hör av dig!

JAG ÄR LOA LAVA

Föreläsare, författare & utbildare i modigt ledarskap. Och Islänning med lavan i blodet...

Som ledande expert inom modigt ledarskap, erbjuder jag inte bara föreläsningar med impact, utan också skräddarsydda team- och ledarutvecklingsprogram. Tillsammans med kunden – och utifrån organisationens mål och behov – skapar vi modiga resultat.

Mina uppdrag är ofta inom riskaverta sektorer som försäkring och offentlig förvaltning, där det nu krävs mer mod för att navigera i en osäker, komplex och snabbrörlig arbetsvärld.

Efter att ha arbetat med mig kan ni förvänta er djupgående insikter om hur man utvecklar modigt ledarskap, samt konkreta verktyg och metoder för att bygga en modig och innovativ företagskultur. Som ”bonus” får man oftast även en större öppenhet för förändring!

Varje uppdrag anpassas efter kundens unika behov och mål – för att nå önskat resultat. I mitt arbete utgår jag alltid ifrån forskning och evidensbaserade metoder. Jag är certifierad i följande verktyg, vilka också utgör de tre ben jag står på i mitt arbete med organisationer, grupper och individer:

  • Dare to Lead™ som bygger på Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap
  • Fem beteenden i effektiva team av Patrick Lencioni 
  • Fearless Organization Scan som bygger på Dr Amy C. Edmondson forskning om psykologisk trygghet på arbetsplatser 

Jag har en MBA i ledarskap och förändringsledning, samt tjugo års erfarenhet av olika chefs- och ledarroller – främst inom idéburen sektor och internationella organisationer.

Utforska de modiga möjligheterna.

Boka ett samtal med mig!

Vad vill du utforska? Du kanske vill veta mer om ledarutvecklingsprogrammet Dare to Lead™ som bygger på Dr Brené Browns forskning? Eller behöver du hjälp med att utveckla din grupp för att uppnå bättre resultat? Oavsett vad det gäller, är du varmt välkommen att boka ett helt kostnadsfritt samtal med mig via kalendern nedan.

Connecta med mig på sociala medier!

Få modigt ledarskap i din inbox!