Modigt ledarskap

Nyfiken på dig!

Sep 14, 2022

Vem är du?

Så nyfiken på dig som tittar in på bloggen då och då 🌟💫✨

Tänker att jag börjar med att berätta lite om mig själv… så kanske du också vill berätta vem du är?

🌋 Jag jobbar med ledar- & grupputveckling utifrån bl.a. Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap. Insikten om att sårbarhet är grunden för mod omvandlande mig både som ledare och människa. För att kunna sprida forskningen och färdigheterna vidare till andra, utbildade jag mig hos Brené i Texas 2019 och blev certifierad Dare to Lead™ facilitator.

🌋 Jag är född och uppvuxen på Island – men längtade alltid ut i världen. Nyfikenheten på andra länder har lett mig till jobb och studier i bl.a. Namibia, Norge, Tyskland, Kuba, Färöarna, Finland och Belgien. Ja, och Sverige förstås – som nu är mitt hem.

🌋 Jag är genuint nyfiken på människor och att lära mig nya saker... kanske lite av en utbildnings-junkie ;-) När jag fyllde 50 beskrev mina vänner mig med följande ord: Optimistisk. Nyfiken. Positiv. Driven. Kreativ. Äventyrare. Urkraft.

🌋 Jag har min bakgrund i Brysselbyråkratin, demokratiforskning, internationellt fackligt arbete och idéburen sektor. Jag har jobbat som chef i 15 år – och yogalärare vid sidan om i 5 år. Efter några resor som entreprenör, har jag hittat mitt flow som egenföretagare.

🌋 Jag älskar dynamiken som uppstår i teamutveckling när människor öppnar upp och vågar prata om elefanterna i rummet. Det känns så befriande när ledare tar modet till sig och sätter ord på det som är.

🌋 Jag får mina energikickar av havet i alla dess former: Iskalla bad, kajakpaddling i skärgården och att bara sitta i Borgarnes (mitt andra hem i västra Island) och titta ut mot havet. Ibland jobbar jag ”havifrån.” Älskar att vandra i isländska bergen och ta in naturens energi och urkraft.

🌋 Jag heter Loa efter den isländska flyttfågeln lóa och Lava är mitt artistnamn. Lavan står för elden, kraften och kreativiteten. Jag brukar säga att jag är wannabe-konstnär men nu har jag skaffat en ateljé så snart kanske jag kan ta bort ”wannabe”…

🌋 Jag är en del av co-working communityn Klustret Ekskäret som drivs av att skapa ett mera hållbart samhälle med människor i balans. Känner mig hemma i detta inkluderande och öppna sammanhang – men just nu är vi faktiskt ”hemlösa” och letar lokal (hint hint!).

🌋 Jag bor i ett gammalt hus i Näsbypark utanför Stockholm med min man och våra tre älskade fantastiska tonåringar. 
⁠⁠
Så, vem är du?

Berätta!

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!