Modigt ledarskap

Modig sommarpresent till dig ☀️🍓🌱

Jun 13, 2022
Webinar om modigt ledarskap

Sommar sommar sommar ☀️🍓🌱

På Island firar vi ”Första Sommardagen” med saft, sju sorters kakor och sommarpresenter. Det är en röd dag i slutet av april och det brukar sällan vara särskilt somrigt när vi hissar flaggan dagen till ära. Sommarleksakerna jag fick i sommarpresent som barn fick ofta invigas i snö och minusgrader, vilket gjort mig till en mästare på att hoppa hopprep på is!

Men nu är det sommar på riktigt och jag har en sommarpresent till dig ☀️ Ditt paket poppar upp direkt på skärmen i form av Replay från fyra webinars jag hållit om modigt ledarskap. Det krävs alltså inga särskilda skills ishopp eller liknande... 😉

När du har öppnat paketet kan du fördjupa dig i färdigheterna som bygger modigt ledarskap.

Unna dig en liten stund redan idag och ta del av nya insikter, tips och konkreta verktyg för att bli modigare i ledarskapet. Det kommer vara värt det! 

 

     
Ingen alternativ text angiven för den här bilden

MOD ATT LEDA MED TILLIT

På detta webinar pratar vi om vad ledarskapsforskningen säger om tillit och förtroende. Du får konkreta verktyg för att bygga förtroende med andra och vokabulär för att prata om tillitsbrister. Vi applicerar detta även på tillitsbyggande inom organisationer och jag förklarar varför både resultat och produktivitet förbättras när tilliten ökar

 

     
Ingen alternativ text angiven för den här bilden

MOD ATT LEDA VÄRDERINGSSTYRT

På webinaret berättar jag om Dr Brené Browns ledarskapsforskning och varför konsten att leva sina värderingar är en av grundstenarna i modigt ledarskap. Du får också tips på hur dina värderingar kan bli en trygg grund att leda utifrån och verktyg för att omsätta organisationens värderingar i konkret handling och beteenden.

 

     
Ingen alternativ text angiven för den här bilden

MOD ATT MISSLYCKAS

På webinaret delar jag med mig av några verktyg för att kunna resa sig efter motgångar och misslyckanden. Vi pratar också om hur man kan bygga en modig organisationskultur och om våra vanligaste avreaktionsstrategier när vi misslyckas. Du får också tips på hur du kan bli motgångsrik – för det är ju i motgångarna vi lär oss... det kan jag intyga efter allt halkande på isen när jag försökte hoppa hopprep ute i kylan på Första Sommardagen 😉

 

     
Ingen alternativ text angiven för den här bilden

MODIGA SAMTAL

Här delar jag med mig av några verktyg för att bli mera bekväm i de obekväma samtalen. Vi pratar om hur man kan förbereda samtal för bästa resultat, hur man lyssnar empatiskt och använder nyfikenhetsnycklar för att öppna upp. Och så pratar vi om feedback – och varför tydlighet är trevligt!

 

     
Ledarutveckling byggt på Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap

VILL DU HA MER MOD ATT LEDA?

Eller fortsätta utveckla ditt modiga ledarskap? 

Välkommen på ledarutvecklingsprogrammet Mod att Leda – Dare to Lead™ i Stockholm i november. Programmet bygger på Dr Brené Browns forskning om modigt ledarskap.

JUST NU Early Bird Pris & Bonus (till och med söndag 19 juni)! 

Nyfiken på att veta mer? Läs mer här och boka gärna ett nyfikenhetssamtal med mig! 

Jag önskar dig en skön sommar med tid både för reflektion och roliga upplevelser 🌟💫✨

Glada sommarhälsningar,

Loa

 

P.S. Just nu är det EARLY BIRD pris på Mod att Leda / Dare to Lead™ (fram till och med söndag 19 juni). Anmäler du dig nu, får du över 20% rabatt OCH två coachingsamtal som bonus.  

 

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!