Modigt ledarskap

MOD ATT LEDA – DARE TO LEAD

Oct 27, 2021

Vad är egentligen det unika med ledarutvecklingsprogrammet Mod att leda? Tidigare deltagare lyfter kraften i att gå direkt från insikt till handling genom konkreta verktyg och träning i modfärdigheterna. Och att allt bygger på forskning och beprövade metoder. 

 

Vad har Mod att leda gett dem? Såhär säger några tidigare deltagare:

*****

Mod att leda är inte en typisk ”ledarskapskurs” utan den är mer mänsklig. Den berör känslor, sårbarhet, skam, tillit och förtroende. Jag fick nya viktiga självinsikter, till exempel att jag är betydligt mer förlåtande mot andra än mig själv. Mycket mer applicerbar på verkligheten som ledare än någon annan utbildning jag gått. 

*****

Loa är en superbra och engagerad utbildare som genom sitt sätt att vara även fick deltagarna att våga vara öppna och sårbara. En kursledare som lever som hon lär och leder som hon ÄR!

*****

Modern ledarskapsutbildning som gav mig djupa insikter om mina beteenden och reaktionsmönster som människa och ledare. Uppskattade möjligheten att få träna på min nya verktygslåda och reflektera över mitt sätt att leda och leva. 

*****

Mod att leda ökade min självtillit och självkännedom. Utbildningen gav mig verktyg och träning i att hantera svåra situationer kring bland annat feedback, gränssättning och värderingar. 

*****

Utbildningen under Loas ledning är varm och inkluderande. Den har gett mig nya insikter om mig själv och skickat med en hel rad användbara verktyg för att våga visa sårbarhet, bli bättre på gränssättning och inventera tillit i relationer och grupper. Unikt att också få träna på nya mod- och ledarskapsfärdigheter, vilket var skillnaden som gjorde skillnaden för min del.

*****

Blir du nyfiken? Läs mer om Mod att leda här: https://www.loalava.se/modattleda

 

Modiga hälsningar,

Loa 

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!