Modigt ledarskap

Glad Gutt visar oss hur modiga beslut ser ut

Oct 30, 2023
Värderingsstyrt ledarskap

Glad Gutt visar oss hur modiga beslut ser ut ✨🌟🎿

”Jag har alltid valt att göra det som ger mig glädje. Att kunna göra det är min definition av framgång” säger Lucas Pinheiro Braathen, 23-årig världscupmästare. 

För honom handlar succé inte om lukrativa samarbetsavtal eller resultaten i skidbacken 🥇🥈🥉

Utan om att kunna leva sina värderingar. 

Nyligen chockade den lovande norska alpina skidåkaren sportvärlden med sitt beslut att hoppa av skidkarriären. Trots flera världscupmästartitlar i slalom och en karriär full av potential, valde Lucas att lägga skidorna på hyllan ⛷️

Varför? För att han ville leva enligt sina värderingar 💙

”Om jag ska fortsätta åka skidor i detta system, måste jag inte bara lägga mina drömmar på hyllan utan också min glädje. Och det är jag inte beredd att göra." 

Vi lever i en värld där framgång ofta mäts i prestationer, titlar och ekonomisk vinning. Men Lucas påminner oss om att verklig framgång handlar om att kunna vara oss själva och leva i integritet. Ja, för visst är egentligen den värsta sortens misslyckande att behöva överge våra värderingar?

"För första gången på ett halvår känner jag mig glad," säger han. "Och för första gången på många år känner jag mig fri."

Det är modigt att dra så tydliga gränser för vad man är och inte är villig att kompromissa med. Modiga beslut tar vi när vi är ankrade i våra värderingar 🌟💫✨


Så, låt oss prata om dina värderingar! Skulle du vara beredd att offra viktiga karriärmål om du var tvungen att kompromissa med dina kärnprinciper? 

 

 

Hur kan vi då hålla kontakten och lära av varandra?

Connecta med mig på LinkedIn och joina mitt nätverk på Instagram. Här delar jag inspiration och verktyg för att hjälpa dig kliva fram som den modiga ledare du är.

Gå med i vår modiga community på Facebook där vi möts, lär oss av varandra och pratar om våra erfarenheter av modigt ledarskap 

Connecta med mig!

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!